06 30 433 3008
info@zsuzsisuti.hu

RÓLUNK


A ZsuzsiSüti Cukrászműhely története 2016-ban kezdődött.

2016 őszén sütöttem meg az első tortámat ajándékba, a barátaink kisfiának a szülinapjára! Ezt a tortát, akkor posztoltam facebookon, ezután megkeresett egy ismerős, hogy a férjének is készítenék e egy tortát a szülinapjára, aztán még egyet... ami utána következett az már történelem! 

2018-ban döntöttem el, hogy ez az én utam, a cukrászat nekem szerelem, csak ezzel szeretnék foglalkozni!  Így született meg az én kis csodaműhelyem!

Hogy mit is jelent számomra a cukrászat? A következő rovatban bővebben olvashatsz az én történetemről!

TÖRTÉNETÜNK

A cukrászat számomra öngyógyítás, önmegvalósítás, élethosszig tartó tanulás! 
Már gyerekkoromban is szerettem sütni-főzni, sokat tanultam Anyukámtól a konyhában. A kreatív dolgokat is nagyon szerettem, de amikor a pályaválasztás előtt álltam, mégsem ebbe az irányban indultam el. Közgázra mentem, és egy dologban biztos voltam miután végeztem vele: soha nem szeretnék benne dolgozni! Mindig is egy pörgős, tűzről  pattant lány voltam, a monotonitás engem megöl, így a vendéglátásban helyezkedtem el. 

Majd 22 évesen rosszindulatú daganattal diagnosztizáltak. Nagyon hosszasan tudnám írni, hogy ilyenkor mi zajlik le egy emberben, nem csak fizikálisan, inkább lelkiekben... nem is szeretném részletezni! Borzasztó volt az az időszak, de megkaptam a megfelelő kezelést rá. Nem szeretek erről beszélni, azt meg végképp nem szeretném, ha bárki azt hinné, hogy én ezzel haknizni akarok, éppen ezért kevés ember tudta ezt eddig rólam. Most is csak azért írom le, mert innen indult az, amit ma csinálok, aki ma vagyok!

Éltem tovább az életem, szerelmes lettem, férjhez mentem, majd 2013-ban megszületett a Kislányunk. És azzal a földöntúli boldogsággal, amit az Ő érkezése az életünkbe hozott, az én életem főszereplője lett a félelem, a rettegés is. Már az Ő életéért is felelős lettem. Tudom, hogy ez a legtöbb friss szülő fejében megfordul, de nekem szépen lassan a napjaim részévé váltak azok a gondolatok, hogy mi lesz, ha megint beteg leszek!? Mi lesz, ha nem láthatom, ahogy felnő!? Mi van, ha megfosztom attól, hogy Anyukája legyen!? Ahogy telt az idő egyre inkább elhatalmasodtak rajtam ezek félelmek... felismertem, hogy segítségre van szükségem!
Még mielőtt a pszichiátriára kerültem volna :), adtam egy esélyt a kineziológiának. Megismerkedtem egy kiváló szakemberrel, akivel rengeteget dolgoztunk a félelmeimen, és én kezelésről kezelésre jobban lettem. Elkezdtem hinni magamban és levetkőzni a félelmeimet. Lett egy főállásom, de ekkor már tortáztam az ismerősöknek és az ismerősök ismerőseinek. Egyre több emberhez jutott el a hírem, és szépen lassan felépítettem a mostani vállalkozásom a Férjem segítségével, aki bár az elején szkeptikus volt, ma már a legnagyobb segítségem, támaszom és társam!

Nem mondom, hogy zökkenőmentes volt az idevezető út, volt hogy azt gondoltam ezt már nem csinálom tovább, voltak mélypontjaim! Nagyon sok lemondással járt, az állásom mellett sokszor nagyon kimerítő volt, de valahogy mindig túllendültem rajta, főként a Családom és Barátaim maximális támogatása és a sok pozitív visszajelzés miatt! Ma már boldogan tekintek vissza erre az időszakra, hiszen engem kirántott abból a mélységből, amiben akkor voltam, meggyógyította a lelkem, és a mai napig gyógyít! 

2018-ban hivatalosan is cukrász lettem, megnyitottam a műhelyem, és ez lett a főállásom. De történetemnek még koránt sincs vége, hiszen folyamatosan tanulok, képzem magam, új technikákat ismerek meg, hogy minél több tudást szívjak magamba, és ezt a tudást közvetíthessem a termékeim által mindazok felé, akik bizalmat szavaznak nekünk.

Köszönöm Mindenkinek, aki az elmúlt években támogatott a rendelésével, akár csak néhány biztató szóval vagy akár egy kis kritikával (szerencsére ebből kevés volt :) ).  Nélkületek sem lehetnék ma az, aki vagyok, és nem tarthatnék ott ahol tartok! 

Kedvenc mottóm:

"Merj élni, meghalni bárki tud!"
MUNKÁINK

Tortáink, süteményeink, mini kis desszertjeink mind-mind minőségi alapanyagokból készülnek! Mindig is azt vallottam, hogy az alapanyagokon nem szabad spórolni, hiszen csak kiváló minőségből lehet, kiváló minőséget alkotni! Éppen ezért nálunk a vaj az vaj, a csoki magas kakaótartalmú belga csokoládé, a tejszín pedig valódi tejszín a legjobb minőségben! 
Az oldal

tetejére
chevron-up linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram